One Hotel & Restaurant

Dalmine
One Hotel & Restaurant Genel
One Hotel & Restaurant Genel
One Hotel & Restaurant Genel
One Hotel & Restaurant Genel
One Hotel & Restaurant Genel
Image More +43 fotoğraf
One Hotel & Restaurant
Via Fra Galgario, 1 , Dalmine

One Hotel & Restaurant konaklamanızda Dalmine bölgesinde, Parco Faunistico Le Cornelle (Cornelle Hayvanat Bahçesi) ile 10 km (6,2 mi) ve Basilica di Santa Maria Maggiore ile 10,7 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Piazza Vecchia ile 10,8 km ve Leolandia ile 11 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 17-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x