One Fukun Hotel

Jiaoxi
One Fukun Hotel Öne Çıkan Resim
One Fukun Hotel Dış Mekan
One Fukun Hotel Dış Mekan
One Fukun Hotel Dış Mekan
One Fukun Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
One Fukun Hotel
No. 6, Ln. 62, Deyang Rd. , Jiaoxi

One Fukun Hotel misafirlere Jiaoxi merkezinde, Jiaosi Kaplıcaları ve Tangweigou Sıcak Kaplıca Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Luodong Gece Pazarı ile 12,3 mi (19,9 km) ve Jiaoxi Sıcak Kaplıcası Turizm Danışma Merkezi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kaplıca, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x