One Earth Avaas

Amritsar
One Earth Avaas Genel
One Earth Avaas Genel
One Earth Avaas Genel
One Earth Avaas Öne Çıkan Resim
One Earth Avaas Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
One Earth Avaas
12 Lawrence Road , Amritsar

One Earth Avaas size Amritsar merkezinde, Altın Tapınak ve Maharaja Ranjit Singh Panorama ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maha Raja Ranjit Singh Heykeli ile 0,6 mi (1 km) ve Maharaja Ranjit Singh Müzesi ile 0,7 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı Cafe12 misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x