OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts

Güney Okinawa, Naha
OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts Genel
OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts Genel
OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts Öne Çıkan Resim
OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts Dış Mekan
OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts
1-3-16 Matsuyama Güney Okinawa, Naha

OMO5 Okinawa Naha by Hoshino Resorts misafirlere Naha merkezinde, Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ve Matsuyama Park ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel American Village Pazarı ile 10 mi (16 km) ve Tomari Limanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 190 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Oda, Sigara İçilmez (YAGURA)
Room
Oda, Sigara İçilmez (YAGURA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x