Omni Plaza

Paota
Omni Plaza Genel
Omni Plaza Genel
Omni Plaza Dış Mekan
Omni Plaza İç Mekan
Omni Plaza Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Omni Plaza
B-2, Behind Suncity Hospital Paota , Paota

Jodhpur bölgesindeki Omni Plaza konaklamanızda, Maharishi Dadhichi Parkı ve Hanwant Bahçesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rasik Bihari Tapınağı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Sadar Devlet Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Honeymoon Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x