OMI Homes on Collins

Melbourne
OMI Homes on Collins Öne Çıkan Resim
OMI Homes on Collins Dış Mekan
OMI Homes on Collins Dış Mekan
OMI Homes on Collins Dış Mekan
OMI Homes on Collins Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
OMI Homes on Collins
233 Collins St , Melbourne

OMI Homes on Collins misafirlere Melbourne (Melbourne Merkezi İş Bölgesi) bölgesinde, Degraves Sokağı yakınında ve Block Arcade ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hosier Sokağı ile 0,9 km (0,6 mil) ve Bourke Street Mall (Alışveriş Merkezi) ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. 50 inç Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x