Omega Rooms Anaxos

Decentralized Administration Of The Aegean, Anaxos
Omega Rooms Anaxos Öne Çıkan Resim
Omega Rooms Anaxos Dış Mekan
Omega Rooms Anaxos Dış Mekan
Omega Rooms Anaxos Dış Mekan
Omega Rooms Anaxos Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Omega Rooms Anaxos
Main Road Anaxos Decentralized Administration Of The Aegean, Anaxos

Omega Rooms Anaxos konaklamanızda Lesvos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları yakınında Anaxos Plajı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Petra Plajı ile 2,9 km (1,8 mil) ve Mólyvos ile 8,4 km (5,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Omega Meze Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio room for 2
One
One Bedroom Apartment for 4 people A
One
One Bedroom Apartment for 4 people B
One
One Bedroom Apartment for 5
One
One Bedroom Apartment for 2

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x