Olympion Melathron

Pieria, Anatolikos Olimpos
Olympion Melathron Öne Çıkan Resim
Olympion Melathron Dış Mekan
Olympion Melathron Dış Mekan
Olympion Melathron Dış Mekan
Olympion Melathron Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Olympion Melathron
Megalou Alexandrou Platamonas Pieria, Anatolikos Olimpos

Olympion Melathron misafirlere Dio-Olympos bölgesinde, plaj yakınında, Nei Pori Kilisesi ve Nei Pori Plajı Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Platamon Kalesi ile 3,7 mi (6 km) ve Skotina Plajı ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

22 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x