Olympion Hotel

Anatoliki Attiki, Acharnes
Olympion Hotel Genel
Olympion Hotel Genel
Olympion Hotel Öne Çıkan Resim
Olympion Hotel Dış Mekan
Olympion Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Olympion Hotel
10 Lorentzou Mavili St. Corner of Dimokratias Av. Anatoliki Attiki, Acharnes

Acharnes bölgesindeki Olympion Hotel konaklamanızda Atina Tıp Merkezi ve IASO Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Akropolis ile 7,1 mi (11,4 km) ve Pire Limanı ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x