Olympic Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Olympic Hotel Genel
Olympic Hotel Öne Çıkan Resim
Olympic Hotel Dış Mekan
Olympic Hotel Dış Mekan
Olympic Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Olympic Hotel
06-08 Phan Boi Chau St. Orta Vietnam, Nha Trang

Olympic Hotel size Nha Trang merkezinde, Dam Pazarı ile 3 dakika yürüyüş ve Alexandre Yersin Müzesi ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) ve Khanh Hoa Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bölgesel mutfak seven misafirler için Olympic Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nha Trang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2368 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x