Olymp 3

Baltic Sea Coast Poland West, Kolobrzeg
Olymp 3 Genel
Olymp 3 Genel
Olymp 3 Genel
Olymp 3 Genel
Olymp 3 Genel
Image More +41 fotoğraf
Olymp 3
ul. Kasprowicza 15 Baltic Sea Coast Poland West, Kolobrzeg

Olymp 3 size Kolobrzeg merkezinde, Stefan Zeromski Parkı ile 4 dakika yürüyüş ve Doğu Plajı ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kolobrzeg Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Rodziewiczówny ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

166 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

4 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Stüdyo
Stüdyo
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (with an extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x