OLV Hotel - Adults Only

Puerto Rico Adası, Condado, San Juan, Puerto Rico
OLV Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
OLV Hotel - Adults Only Dış Mekan
OLV Hotel - Adults Only Dış Mekan
OLV Hotel - Adults Only Dış Mekan
OLV Hotel - Adults Only İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
OLV Hotel - Adults Only
55 Calle Barranquitas Puerto Rico Adası, Condado, San Juan, Puerto Rico

OLV Hotel - Adults Only size San Juan (Condado) bölgesinde, San Juan Limanı ve Condado Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mar at La Concha Tatil Merkezi ve Kumarhanesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Pan Amerika İskelesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Portrait
Portrait Suite Interior
Oda
Oda
Gallery
Gallery Suite Terrace
Oda
Oda
Oda
Oda
Design
Design Suite Interior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x