Olumis Homes at Imago Mall The Loft

Kota Kinabalu
Olumis Homes at Imago Mall The Loft Genel
Olumis Homes at Imago Mall The Loft Genel
Olumis Homes at Imago Mall The Loft Öne Çıkan Resim
Olumis Homes at Imago Mall The Loft Oda Düzeni
Olumis Homes at Imago Mall The Loft Oda Düzeni
Image More +78 fotoğraf
Olumis Homes at Imago Mall The Loft
Jl. Coastal , Kota Kinabalu

Olumis Homes at Imago Mall The Loft misafirlere Kota Kinabalu (Kota Kinabalu Kent Merkezi) bölgesinde, Imago Alışveriş Merkezi yakınında ve Gleneagles Hastanesi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 1 Borneo Hypermall Alışveriş Merkezi ile 8,3 mi (13,3 km) ve Plaza Wawasan ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak ve mikrodalga fırın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x