Oluchi Lodge

Panorama Route, Nelspruit
Oluchi Lodge Genel
Oluchi Lodge Öne Çıkan Resim
Oluchi Lodge Dış Mekan
Oluchi Lodge Dış Mekan
Oluchi Lodge Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Oluchi Lodge
Farm C20E, Claremont Road Uitkyk Panorama Route, Nelspruit

Oluchi Lodge misafirlere Nelspruit bölgesinde, dağda, Nelspruit Golf Club ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede ve Busamed Lowveld Private Hospital ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Promenade Alışveriş Merkezi ile 9,4 mi (15,1 km) ve Nelspruit Lisesi ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 9 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Superior Süit, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x