Olive Press Hotel & Apartments

Northern Aegean, Mithimna
Olive Press Hotel & Apartments Genel
Olive Press Hotel & Apartments Öne Çıkan Resim
Olive Press Hotel & Apartments Dış Mekan
Olive Press Hotel & Apartments Dış Mekan
Olive Press Hotel & Apartments Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Olive Press Hotel & Apartments
Paralia Molyvos Northern Aegean, Mithimna

Lesvos bölgesindeki Olive Press Hotel & Apartments konaklamanızda, Ege Adaları ve Mólyvos yakınında konaklayacaksınız. Bu apart daire Chamám ile 0,4 mi (0,6 km) ve Saint Panteleimon Church ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Elia Restaurant Molyvos ideal; otelin denize sıfır restoranı yemek servisi için tavsiye edilir, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

69 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x