Olive Gardens Hotel Kampala

Kampala
Olive Gardens Hotel Kampala Genel
Olive Gardens Hotel Kampala Genel
Olive Gardens Hotel Kampala Genel
Olive Gardens Hotel Kampala Genel
Olive Gardens Hotel Kampala Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Olive Gardens Hotel Kampala
Plot 1/3 Luthuli Close, Bugolobi , Kampala

Olive Gardens Hotel Kampala misafirlere Kampala (Bugolobi) bölgesinde, Uganda Golf Sahası ve Uganda Cumhuriyeti Parlamentosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Victoria Gölü ile 7,1 mi (11,4 km) ve Kibuli Camisi ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

19 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x