Olive Boutique Hotel Nahariya

Nahariya
Olive Boutique Hotel Nahariya Genel
Olive Boutique Hotel Nahariya Genel
Olive Boutique Hotel Nahariya Öne Çıkan Resim
Olive Boutique Hotel Nahariya Dış Mekan
Olive Boutique Hotel Nahariya Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Olive Boutique Hotel Nahariya
1 HaNassi Ben Tsvi Avenue , Nahariya

Nahariya bölgesindeki Olive Boutique Hotel Nahariya misafirlere Nahariya Hayvanat Bahçesi Botanik Bahçesi ve Sokolov Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Akhziv Beach Milli Parkı ile 5,7 km (3,5 mil) ve Baha'i Bahçeleri ile 8,2 km (5,1 mil) mesafede.

Restoranda Olive Boutique Hotel Nahariya misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x