Oliva Hotel

Central Transdanubia, Veszprem
Oliva Hotel Genel
Oliva Hotel Öne Çıkan Resim
Oliva Hotel Dış Mekan
Oliva Hotel İç Mekan
Oliva Hotel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Oliva Hotel
Buhim utca 14. Central Transdanubia, Veszprem

Oliva Hotel misafirlere Veszprem merkezinde, Pannonia (bölge) yakınında ve Chinese House ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Balaton Gölü ile 12,2 mi (19,7 km) ve Váss Galéria ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Macar mutfağı sevenler için Oliva Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Veszprem bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 807 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x