Olio Bello Lakeside Glamping

Güneybatı, Cowaramup
Olio Bello Lakeside Glamping Öne Çıkan Resim
Olio Bello Lakeside Glamping Dış Mekan
Olio Bello Lakeside Glamping Dış Mekan
Olio Bello Lakeside Glamping Dış Mekan
Olio Bello Lakeside Glamping Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Olio Bello Lakeside Glamping
36 Armstong Road Güneybatı, Cowaramup

Cowaramup bölgesindeki Olio Bello Lakeside Glamping misafirlere göl üzerinde, Edwards Şarapçılık ve Gracetown Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Cullens Şarapları ile 3,9 mi (6,3 km) ve Vasse Felix Şaraphanesi ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Olio Bello misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlere minibar ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kulübe, 1 Yatak Odası, Kısmi Göl Manzaralı, Bahçeli
Luxury
Luxury Kulübe, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x