Olimpo Sila Hotel

Taverna
Olimpo Sila Hotel Genel
Olimpo Sila Hotel Genel
Olimpo Sila Hotel Öne Çıkan Resim
Olimpo Sila Hotel Dış Mekan
Olimpo Sila Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Olimpo Sila Hotel
Contrada Cutura snc , Taverna

Taverna bölgesindeki Olimpo Sila Hotel misafirlere milli parkta, Sila Science Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve FATA Museum ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Antonio Garcea Turizm Danışma Merkezi ile 3,3 km (2 mi) ve Passante Lake ile 3,3 km (2,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

58 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Taverna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3703 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x