Oleander Farms

Khalapur
Oleander Farms Genel
Oleander Farms Öne Çıkan Resim
Oleander Farms İç Mekan
Oleander Farms Oda Manzaraları
Oleander Farms Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Oleander Farms
Karjat Chowk Road Wavarle Village , Khalapur

Oleander Farms misafirlere Khalapur bölgesinde, göl üzerinde, Adlabs Imagica ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede ve Della Adventure ile 20,4 mi (32,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yogeshwari Temple ile 9,2 mi (14,8 km) ve Tamhini Ghat Dağ Geçidi ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Hint mutfağı alanında uzman olan Saltt yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Oda, Göl Manzaralı
Room
Premium Oda, Havuz Manzaralı
Room
Premium Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x