Old Town Western Inn & Suites

Güney Kaliforniya, San Diego
Old Town Western Inn & Suites Genel
Old Town Western Inn & Suites Öne Çıkan Resim
Old Town Western Inn & Suites Dış Mekan
Old Town Western Inn & Suites Dış Mekan
Old Town Western Inn & Suites Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Old Town Western Inn & Suites
3889 Arista St Güney Kaliforniya, San Diego

San Diego (Old Town) bölgesindeki Old Town Western Inn & Suites konaklamanızda Old Town San Diego Eyalet Parkı ve Kültürel Miras Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kongre Merkezi ile 6 km (3,7 mil) ve Balboa Parkı ile 7,4 km (4,6 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

35 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart,
Standart, İki Büyük (Queen) Boy Yataklı, Klimalı
Room
Standart, Bir En Büyük (King) Boy Yataklı, Klimalı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x