Olcote in Ceylon

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Olcote in Ceylon Öne Çıkan Resim
Olcote in Ceylon Dış Mekan
Olcote in Ceylon Dış Mekan
Olcote in Ceylon Dış Mekan
Olcote in Ceylon Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Olcote in Ceylon
110 Wewa Ihala Road Jambureliya Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Piliyandala bölgesindeki Olcote in Ceylon konaklamanızda, Bellanwila Raja Maha Viharaya ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Panadura Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Sri Lanka Hava Kuvvetleri Müzesi ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x