Olalani Resort and Condotel

Orta Vietnam, Da Nang
Olalani Resort and Condotel Genel
Olalani Resort and Condotel Genel
Olalani Resort and Condotel Genel
Olalani Resort and Condotel Öne Çıkan Resim
Olalani Resort and Condotel Dış Mekan
Image More +133 fotoğraf
Olalani Resort and Condotel
Vo Nguyen Giap St., Khue My Ward Ngu Hanh Son District Orta Vietnam, Da Nang

Olalani Resort and Condotel misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Non Nuoc Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Marble Dağları ile 3,8 km ve Dragon Köprüsü ile 5,7 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Frangipani yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 188 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Grand
Grand İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Family
Family Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır
Presidential
Presidential Çatı Katı Süiti (Penthouse), 4 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Executive Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Family Daire, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x