Okvin River Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Okvin River Villa Öne Çıkan Resim
Okvin River Villa Dış Mekan
Okvin River Villa Dış Mekan
Okvin River Villa Dış Mekan
Okvin River Villa Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Okvin River Villa
Ritiketiya Rd, Meegama Rd, Warapitiya Dharga Town Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Bu 4 yıldızlı otel Bentota Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Kande Vihare Tapınağı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x