Okoboji Commons Hotel

Batı Iowa, Okoboji
Okoboji Commons Hotel Genel
Okoboji Commons Hotel Öne Çıkan Resim
Okoboji Commons Hotel Dış Mekan
Okoboji Commons Hotel Dış Mekan
Okoboji Commons Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Okoboji Commons Hotel
1302 Highway 71 Batı Iowa, Okoboji

Okoboji Commons Hotel misafirlere Okoboji bölgesinde, golf sahasına yakın, West Okoboji Gölü ve East Okoboji Lake yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Okoboji Summer Theatre ile 0,1 mi (0,2 km) ve Brooks Golf Club kulübü ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Okoboji Commons Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

71 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Okoboji bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (1 king bed and 1 twin)
Room
Basic Oda
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x