Okirroi Villas

Hersonissos Merkezi
Okirroi Villas Genel
Okirroi Villas Genel
Okirroi Villas Genel
Okirroi Villas Genel
Okirroi Villas Genel
Image More +181 fotoğraf
Okirroi Villas
El. Venizelou , Hersonissos Merkezi

Okirroi Villas misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Lychnostatis ve Star Beach Water Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Stalis Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Aquaworld Akvaryumu ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
15-Family
15-Family Apartment, 1 Bedroom
4-Family
4-Family Apartment, 1 Bedroom
5-Family
5-Family Apartment, 1 Bedroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x