Okinawa Sunplaza Hotel

Güney Okinawa, Naha
Okinawa Sunplaza Hotel Öne Çıkan Resim
Okinawa Sunplaza Hotel Dış Mekan
Okinawa Sunplaza Hotel Dış Mekan
Okinawa Sunplaza Hotel Dış Mekan
Okinawa Sunplaza Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Okinawa Sunplaza Hotel
138 Asato Güney Okinawa, Naha

Okinawa Sunplaza Hotel size Naha merkezinde, Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ve Sogenji Tapınağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel American Village Pazarı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Tomari Limanı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Sun Samoa yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli Japon kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 95 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Traditional Oda (2 Beds, 2 Futons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x