OK Priboy

Prymorsk
OK Priboy Genel
OK Priboy Genel
OK Priboy Genel
OK Priboy Genel
OK Priboy Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
OK Priboy
Kurortna 81 , Prymorsk

Prymorsk bölgesindeki OK Priboy konaklamanızda, Azak Denizi ile 3 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu resort otel Berdyansk Lore Müzesi ile 22,7 mi (36,5 km) ve Cape of Good Hope Su Parkı ile 25,4 mi (40,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 230 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda bir gün sonrasında sezonluk açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Prymorsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x