Ojo Azul Resort

Valle de Guadalupe
Ojo Azul Resort Öne Çıkan Resim
Ojo Azul Resort Dış Mekan
Ojo Azul Resort Dış Mekan
Ojo Azul Resort Dış Mekan
Ojo Azul Resort İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Ojo Azul Resort
Camino Vecinal Parcela 8C 2 Francisco Za Valle de Guadalupe , Valle de Guadalupe

Valle de Guadalupe bölgesindeki Ojo Azul Resort misafirlere kırsal bölgede, Baja California Yarımadası ve Adobe Guadalupe Üzüm Asmaları 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chateau Camou ile 1,9 mi (3 km) ve Emeve Şaraphanesi ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için Almatierra Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 12.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x