Oglebay Resort

Virginias, Wheeling
Oglebay Resort Genel
Oglebay Resort Genel
Oglebay Resort Genel
Oglebay Resort Genel
Oglebay Resort Genel
Image More +42 fotoğraf
Oglebay Resort
465 Lodge Dr. Virginias, Wheeling

Oglebay Resort misafirlere Wheeling bölgesinde, golf sahasına yakın, Oglebay Parkı yakınında ve Oglebay Institute Glass Museum ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Suspension Bridge ile 4,9 mi (7,9 km) ve The Challenger Learning Center ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Ihlenfeld Dining Room yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

258 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Wheeling bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 20000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Şömine
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı
Premier
Premier Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Traditional Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Buzdolabı
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Buzdolabı
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x