ODSweet Duomo Milano Hotel

Milano Merkezi, Milano
ODSweet Duomo Milano Hotel Öne Çıkan Resim
ODSweet Duomo Milano Hotel Dış Mekan
ODSweet Duomo Milano Hotel İç Mekan
ODSweet Duomo Milano Hotel Kahvaltı
ODSweet Duomo Milano Hotel Yerinde Yemek
Image More +55 fotoğraf
ODSweet Duomo Milano Hotel
Piazza Duomo angolo Via Mazzini Milano Merkezi, Milano

ODSweet Duomo Milano Hotel konaklamanızda, Milano merkezinde, Piazza del Duomo yakınında ve Milano Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Santa Maria delle Grazie Bazilikası ile 1,5 km (1 mil) ve Bocconi Üniversitesi ile 2,2 km (1,3 mil) mesafede.

The Dome Rooftop, ODSweet Duomo Milano Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Classic
Classic Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x