Oddfellows on the Park

North West England, Cheadle
Oddfellows on the Park Genel
Oddfellows on the Park Genel
Oddfellows on the Park Genel
Oddfellows on the Park Genel
Oddfellows on the Park Genel
Image More +59 fotoğraf
Oddfellows on the Park
Bruntwood Park, Greater Manchester North West England, Cheadle

Oddfellows on the Park konaklamanızda Cheadle bölgesinde, Etihad Stadyumu ile 13,8 km (8,6 mi) ve Old Trafford (Stadyumu) ile 14,6 km (9,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Bilim ve Sanayi Müzesi ile 14,7 km ve Manchester Noel Pazarı ile 14,8 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için The Galloping Major restoranı ideal, bu restoran Britanya Mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Cheadle bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1023 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Park)
Club
Club Oda
Club
Club Oda
Süit
Süit (Playground)
Süit
Süit
Kendal
Kendal Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x