Oddfellows Arms

North West England, Caldbeck
Oddfellows Arms Genel
Oddfellows Arms Dış Mekan
Oddfellows Arms Yerinde Yemek
Oddfellows Arms Yerinde Yemek
Oddfellows Arms Oda Manzaraları
Image More +11 fotoğraf
Oddfellows Arms
Caldbeck North West England, Caldbeck

Wigton bölgesindeki Oddfellows Arms konaklamanızda, Lake District ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve All Saints' Church, Boltongate ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Derwent Water ile 25,2 mi (40,5 km) ve High Cup Winery ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x