Odalys Résidence Saint Loup

Languedoc Sahili, Cap d'Agde
Odalys Résidence Saint Loup Genel
Odalys Résidence Saint Loup Öne Çıkan Resim
Odalys Résidence Saint Loup Dış Mekan
Odalys Résidence Saint Loup Dış Mekan
Odalys Résidence Saint Loup Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Odalys Résidence Saint Loup
Avenue des Soldats Languedoc Sahili, Cap d'Agde

Odalys Résidence Saint Loup misafirlere Agde bölgesinde, plaj yakınında, Lion Körfezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Occitanie Plajları ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Plage Naturiste Cap d'Agde ile 1,5 mi (2,5 km) ve Plage de la Roquille ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Odalys Résidence Saint Loup misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 225 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Stüdyo
Room
Standard Apart Daire
Room
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x