Ocho Rios Tamarind Villas

Middlesex County, Ocho Rios
Ocho Rios Tamarind Villas Öne Çıkan Resim
Ocho Rios Tamarind Villas Dış Mekan
Ocho Rios Tamarind Villas Oda Manzaraları
Ocho Rios Tamarind Villas Banyo Tipleri
Ocho Rios Tamarind Villas Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Ocho Rios Tamarind Villas
9 Selbourne Gardens, Eltham Middlesex County, Ocho Rios

Bu apart daire misafirlere Ocho Rios (River Oaks) bölgesinde, White River Reggae Parkı ve Prospect Plantation ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Dunn Nehri Şelaleleri ile 5,5 mi (8,8 km) ve Turtle Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 50-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x