Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room

Puket Adası, Choeng Thale
Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room Öne Çıkan Resim
Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room Dış Mekan
Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room Yerinde Yemek
Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room Oda Düzeni
Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room Banyo Tipleri
Image More +29 fotoğraf
Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room
139 Soi Cherngtalay 16, Unit 602 Puket Adası, Choeng Thale

Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Kamala Plajı ve Bang Tao Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Patong Plajı ile 9,7 mi (15,6 km) ve Surin Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Oceanstone Phuket by Holy Cow 1-BR room misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x