Oceano Palace Beach Resort

Kuzey Meksika, El Encanto
Oceano Palace Beach Resort Genel
Oceano Palace Beach Resort Genel
Oceano Palace Beach Resort Genel
Oceano Palace Beach Resort Genel
Oceano Palace Beach Resort Genel
Image More +45 fotoğraf
Oceano Palace Beach Resort
Ave Camarón Sábalo 2601 Sábalo Country Club Kuzey Meksika, El Encanto

Oceano Palace Beach Resort misafirlere Mazatlan (Zona Dorada) bölgesinde, Playa Brujas ve Islands and Protected Areas of the Gulf of California yakınında. Bu plaj olan otel The Mazatlan Malecón ile 2,1 mi (3,3 km) ve Mazatlan International Center Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Oceano Palace Beach Resort içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 255 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Resort Manzaralı
Room
Standard Room, No View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x