Oceanafrican Villas

Trou aux Biches
Oceanafrican Villas Genel
Oceanafrican Villas Genel
Oceanafrican Villas Öne Çıkan Resim
Oceanafrican Villas Dış Mekan
Oceanafrican Villas Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Oceanafrican Villas
Coastal Road Trou aux Biches , Trou aux Biches

Trou aux Biches bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Trou aux Biches Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Grand Körfezi Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan villa Pereybere Plajı ile 10,1 km (6,3 mi) ve Pamplemousses Botanik Bahçesi ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x