Ocean Villa Heights

Brufut
Ocean Villa Heights Genel
Ocean Villa Heights Genel
Ocean Villa Heights Genel
Ocean Villa Heights Öne Çıkan Resim
Ocean Villa Heights Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Ocean Villa Heights
51 Brufut Heights, Brufut , Brufut

Ocean Villa Heights misafirlere Brufut bölgesinde, plajda ve Bijilo Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sir Dawda Kairaba Jawara International Conference Center ile 3,2 mi (5,1 km) ve Tropic Shopping Centre ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x