Ocean views 27A

Whitsunday Coast, Airlie Beach
Ocean views 27A Öne Çıkan Resim
Ocean views 27A Yerinde Yemek
Ocean views 27A Yerinde Yemek
Ocean views 27A Yerinde Yemek
Ocean views 27A Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Ocean views 27A
27a/5 Golden Orchid Dr Whitsunday Coast, Airlie Beach

Ocean views 27A misafirlere Airlie Plajı bölgesinde, plaj yakınında, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Airlie Beach Lagünü ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Boathaven Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Airlie Plajı Pazarı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Ocean views 27A misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x