Ocean V Hotel

Pereybere
Ocean V Hotel Öne Çıkan Resim
Ocean V Hotel Dış Mekan
Ocean V Hotel Dış Mekan
Ocean V Hotel Dış Mekan
Ocean V Hotel Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Ocean V Hotel
Corner Royal Road & Old Mill Road , Pereybere

Grand-Baie bölgesindeki Ocean V Hotel misafirlere plaj yakınında, Pereybere Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Merville Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Grand Körfezi Plajı ile 2 km (1,2 mi) ve Canonnier Plajı ile 6,5 km (4 mi) mesafede.

Rooftop Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Senior
Senior Stüdyo
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x