Ocean & Riverview at Chevron Renaissance

South East Queensland, Surfers Paradise
Ocean & Riverview at Chevron Renaissance Öne Çıkan Resim
Ocean & Riverview at Chevron Renaissance Oda Düzeni
Ocean & Riverview at Chevron Renaissance Oda Düzeni
Ocean & Riverview at Chevron Renaissance Banyo Tipleri
Ocean & Riverview at Chevron Renaissance Mutfak
Image More +12 fotoğraf
Ocean & Riverview at Chevron Renaissance
23 Ferny Avenue South East Queensland, Surfers Paradise

Bu apart daire misafirlere Gold Coast merkezinde, Chevron Renaissance yakınında ve Cavill Avenue ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire The Star Gold Coast ile 2,3 mi (3,7 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu dairede misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Dairede konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x