Ocean Pebbles

Dehiwala-Mount Lavinia
Ocean Pebbles Genel
Ocean Pebbles Öne Çıkan Resim
Ocean Pebbles Dış Mekan
Ocean Pebbles İç Mekan
Ocean Pebbles Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Ocean Pebbles
24A, Hill Street, Dehiwala , Dehiwala-Mount Lavinia

Ocean Pebbles misafirlere Lavinia Dağı merkezinde, Geleneksel Kukla Sanatı Müzesi ve Mount Lavinia Plajı (Lavinia Dağı Plajı) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Sri Lanka Milli, Zooloji Bahçesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve New Delmon Hastanesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x