Ocean Mam Bo B&B

Ji'an
Ocean Mam Bo B&B Öne Çıkan Resim
Ocean Mam Bo B&B Dış Mekan
Ocean Mam Bo B&B Dış Mekan
Ocean Mam Bo B&B Dış Mekan
Ocean Mam Bo B&B Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Ocean Mam Bo B&B
No.106-5, Haibin Ren'an Village , Ji'an

Ocean Mam Bo B&B konaklamanızda Ji'an bölgesinde, denize sıfır, Tayvan Happy Çiftliği ve Nanbin Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Hualien Kültürel ve Yaratıcı Sektörler İş Parkı ile 4,2 km (2,6 mi) ve Pasifik Tabiat Parkı ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede.

交誼廳 yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 4 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Family
Family Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x