Ocean Front Suites by Rodero Condos

Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan
Ocean Front Suites by Rodero Condos Genel
Ocean Front Suites by Rodero Condos Öne Çıkan Resim
Ocean Front Suites by Rodero Condos İç Mekan
Ocean Front Suites by Rodero Condos İç Mekan
Ocean Front Suites by Rodero Condos Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Ocean Front Suites by Rodero Condos
Km 18.7, Blvd. Kukulcan, Zona Hotelera Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan

Ocean Front Suites by Rodero Condos size Cancun (Zona Hotelera) bölgesinde, La Isla Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Delfines Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Iberostar Cancun Golf Sahası ile 3,5 mi (5,6 km) ve Tortuga Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Restoranda Ocean Front Suites by Rodero Condos misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x