Ocean Café Suites

Santa Maria
Ocean Café Suites Genel
Ocean Café Suites Genel
Ocean Café Suites Genel
Ocean Café Suites Genel
Ocean Café Suites Genel
Image More +215 fotoğraf
Ocean Café Suites
Rua 15 Agosto, Main Square Santa Maria , Santa Maria

Ocean Café Suites misafirlere Sal merkezinde, Santa Maria Kent Meydanı ve Nazarene Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Santa Maria İskelesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Santa Maria Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Ocean Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (Ildo Lobo)
Standard
Standard Süit (Suzanna Lubrano)
Elite
Elite Süit, Şehir Manzaralı, Executive Katı
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Design Süit
Room
Junior Süit (Tito Paris)
Room
Exclusive Süit, Şehir Manzaralı, Executive Katı
Room
Executive Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x