Ocean Beach Tourist Park

South East Queensland, Miami
Ocean Beach Tourist Park Öne Çıkan Resim
Ocean Beach Tourist Park Dış Mekan
Ocean Beach Tourist Park Dış Mekan
Ocean Beach Tourist Park Dış Mekan
Ocean Beach Tourist Park Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Ocean Beach Tourist Park
2 Hythe Street South East Queensland, Miami

Ocean Beach Tourist Park misafirlere Gold Coast (Miami) bölgesinde, North Burleigh Lookout ve Miami One Shopping Centre ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı The Star Gold Coast ile 2,9 mi (4,7 km) ve Surfers Paradise Plajı ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, Birden Çok Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (3 Bedroom Villa)
Standard
Standard Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak (Oceanview Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x