Occidental Puerto Banus

Batı Endülüs, Marbella
Occidental Puerto Banus Öne Çıkan Resim
Occidental Puerto Banus Dış Mekan
Occidental Puerto Banus Dış Mekan
Occidental Puerto Banus Dış Mekan
Occidental Puerto Banus Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Occidental Puerto Banus
Avenida Rotary Internacional s/n Puerto Banus Batı Endülüs, Marbella

Marbella (Puerto Banus) bölgesindeki Occidental Puerto Banus misafirlere Puerto Banus Marina ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve El Corte Ingles Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Centro Plaza ile 0,7 km ve Puerto Banus Plajı ile 1,1 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Restaurante Buffet yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 291 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Superior 2+1)
Junior
Junior Süit (Superior)
Superior
Superior Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
Junior
Junior Süit (Superior 2+2)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda (2+1)
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Superior)
Deluxe
Deluxe Oda (Superior 2+1)
Deluxe
Deluxe Oda (Superior 2+2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x