Occidental Jandía Mar

Fuerteventura, Morro del Jable
Occidental Jandía Mar Genel
Occidental Jandía Mar Genel
Occidental Jandía Mar Genel
Occidental Jandía Mar Genel
Occidental Jandía Mar Genel
Image More +56 fotoğraf
Occidental Jandía Mar
C/ Playa del Jable s/n Barranco de Vinamar, Jandia Fuerteventura, Morro del Jable

Occidental Jandía Mar misafirlere Pajara bölgesinde, plaj yakınında, Las Gaviotas Plajı ve Matorral Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sotavento de Jandia Plajı ile 13,3 mi (21,3 km) ve Jandia Golf Sahası ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Mimosa yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 487 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Pajara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10204 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x